Hans Eysink Smeets - Eysink Smeets Business Consultants 
CEO
 
Tamara is extremely efficient at helping us out in a wide variety of tasks. She consistently demonstrates an unusual commitment, and -unlike most- is not fazed by unforeseen events or issues. Tamara is fun to be with, even when boring jobs needs to be done. She is 200% reliable, and has been that way since 1993. If only everybody would be like her....
 
 
 
Henco Bouwman - Value8 Tech Group
CEO
 
Tamara is iemand die een half woord nodig heeft ons bedrijf goed begrijpt en direct met goede ideeën komt en oplossingen bedenkt die passen. Van mooie leaflets en nieuwsberichten tot complete websites en een corporate identity voor de groep, niets is te groot of te lastig. Daarnaast verzorgt Tamara voor ons ook veel uitbestedingen waarbij kostenbesparingen gerealiseerd worden. Ik werk nu meer dan een jaar samen met haar en zij is mij altijd een stap voor in tijd, uitvoering, snelheid in werken en nakomen van afspraken! Dus heel goed inzetbaar als grafisch ontwerper maar met name ook goed inzetbaar als projectmanager. Ik kan BTX en Tamara iedereen aanraden absoluut value for money.
 
 
 
Marianne van der Linden Peetsold - World Fashion Centre Amsterdam
CEO
 
Op zoek naar een betrouwbare partner voor (meer dan alleen) grafisch werk? Dan is BTX het bureau wat u zoekt! BTX is een fijne partij om mee samen te werken. Zij nemen werk uit handen, denken mee om alle mogelijkheden die er zijn te bekijken, denken budgettair gezien ook mee. Ze zijn flexibel en staan open voor ideeën die zij op hun beurt weer verder door ontwikkelen en komen zelf met nieuwe ideeën. Kortom BTX is een partij waar je met een gerust hart de opdrachten neerlegt wetende dat het goed gaat komen!
 
 
 
Angelina Hammond - Hammond Communications
CEO
 
Tamara is een absolute aanrader, als je iemand zoekt die heel goed en zeer snel werkt! Bij elke klus denkt ze mee en komt ze met oplossingen aan, die je zelf nooit zou bedenken. Tamara heeft aan een halve woord genoeg om de juiste ‘look and feel’ te creëren. Ik heb met haar samengewerkt aan verschillende projecten, variërend van non-profitorganisaties t/m bedrijven. Zij heeft mij nooit teleurgesteld, qua uitvoering, snelheid in werken en nakomen van afspraken! Naast haar creative werk als grafisch ontwerper is zij ook inzetbaar als project/event manager.
 
Tamara is WYSIWYG, what-you-see-is-what-you-get, qua
persoon én als professional! She’s worth every dime.